Prendre consciència de la mort per apreciar la bellesa de la vida

Bruno Rizzi
del 11 octubre 2017 al 15 octubre 2017

Per poder reconèixer de manera clara el que dóna sentit a la nostra vida i seguir-ho amb entusiasme i alegria és fonamental enfrontar-se de forma honesta i creativa amb la transitorietat i la mort.

En aquest curs treballarem amb la percepció de la pròpia mort i l'acompanyament a moribunds des de l'experiència, mitjançant exercicis pràctics i creatius i meditacions guiades.

Partint d'una metodologia interactiva, inspirada en els principis d'Educació Universal per la Compassió i la Saviesa, Bruno Rizzi ens fa descobrir de forma vivencial l'increïble potencial de ser humans. Per fer-ho, es basa en la seva experiència i coneixements, adquirits en la seva formació com a monjo budista durant set anys al Monestir de Nalanda i en l'exercici de la seva tasca com a infermer que ajuda a moribunds des de fa més de dotze anys al Christophorus Hospice de Munic, on forma part d'un equip multidisciplinari.

La pràctica de la meditació aplicada a la vida quotidiana ens permet conèixer-nos millor, ser més autèntics i actuar de forma més sàvia i compassiva amb nosaltres mateixos i amb els altres. Per això, una part del curs transcorrerà en silenci, per facilitar la introspecció.

Aportació 
220€ Inclou curs, allotjament i menjars.

Bruno Rizzi porta més de deu anys desenvolupant i ensenyant cursos relacionats amb la presa de consciència de la pròpia mort i l'acompanyament a moribunds a Itàlia i a Espanya. És practicant budista des de l'any 1981; durant 7 anys es va formar en el budisme, com a monjo, al Monestir de Nalanda, França, on es va dedicar a l'estudi. Des de fa més de 12 anys exerceix com a infermer que ajuda als moribunds al Christophorus Hospice de Munic, on forma part d'un equip multidisciplinari. Participa també en activitats inspirades en Universal Education for Wisdom and Compassion.