Curs bàsic de pintura digital de tankes

Fred van der Zee
del 22 agost 2017 al 30 agost 2017

Curs en anglès

Per primera vegada, Tushita ofereix un curs bàsic de pintura digital de tankes amb Fred van der Zee. El curs consisteix en sessions pràctiques de pintura, meditacions i explicacions de la iconografia budista. Així mateix, inclou informació general sobre el hardware, una visió general de diferents productes de software per dissenyar digitalment i sessions sobre el procés de creació (de l'esbós a la imatge final). Continguts principals: dibuixar la cara, el cos i els vestits del Buda, i aprendre a pintar, ombrejar i il·luminar amb els tons daurats.

En finalitzar el curs, cada estudiant rebrà un quadern digital amb consells i trucs diversos especialment referit a la pintura digital de tankes.

A qui va dirigit?

El curs està adreçat a qualsevol persona amb interès en la pintura digital de tankes. El seu objectiu és ensenyar habilitats bàsiques de dibuix en ordinador, de manera que l'experiència en el camp no és necessària. Això sí, és imprescindible comptar amb coneixements bàsics d'informàtica, com obrir i guardar arxius, o l'ús de menús. Tot i que el curs consta de meditacions i explicacions de la iconografia budista, està obert a tot tipus de públic.

Requisits

L'objectiu principal del curs és aprendre a dibuixar amb un programa de vectors, per això, poc abans del seu inici, tots els participants rebran un enllaç per a instal·lar una versió de prova del programa. Aquesta versió té una durada de 30 dies, temps més que suficient per fer el curs.

Cal portar un portàtil o tauleta, que no siguin Apple, amb teclat connectat i ratolí amb roda de desplaçament. Hauran de comptar amb el sistema Windows 7 o un més modern.

Idioma

El curs s'impartirà en anglès.

Participants

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de places: 15

 
Aportació 
400€ Inclou curs, allotjament i menjars.

Fred van der Zee és estudiant d'Andy Weber (renombrat pintor de tankes) des de l'any 2008. Dibuixa tankes tibetanes basant-se en antics mètodes tradicionals, però de manera digital. Després de diversos anys d'experimentació, ha desenvolupat tècniques per a pintar de manera fiable les figures i símbols budistes. En l'actualitat, ensenyar aquestes tècniques és el següent pas en el seu afany per oferir tankes digitals d'alta qualitat al món.

digitalthangka.com i al seu facebook podeu descobrir exemples del seu treball.