Allotjament

El centre compta amb 7 habitacions compartides i espai per a 25 persones, un menjador, una zona d'estudi i galeria d'art, amplis espais per a la lectura i el descans i una gran sala de meditació. És un espai ideal per recessos en grup.

Gaudiu de l'oportunitat de descobrir la senzillesa i la tranquil·litat de la vida en plena natura, d'habitar en harmonia amb els altres, i de provar la nostra cuina, boníssima, vegetariana i especialment preparada per a les activitats efectuades.

Per a informació i reserves, vegeu Contacte.

Informació pràctica

Què portar:

  • Manteta per a la sala de meditar (el centre proporciona els coixins de meditació)
  • Sac de dormir o llençols de dalt (el centre subministra els de sota, fundes de coixí i mantes. En cas que no es portin sac o llençols de dalt, el centre proporcionarà els llençols de dalt, amb un suplement de 3€ de bugaderia)
  • Tovallola (en cas que la subministri el centre es cobrarà un suplement de 3€ de bugaderia)
  • Xancletes de dutxa
  • Llanterna
  • Roba d'abric, ja que estem a la muntanya

Electricitat: L'electricitat procedeix de plaques solars, de manera que l'energia és limitada, i per tant no es poden endollar aparells elèctrics com assecadors de cabell.

Internet i xarxa mòbil: En general, a la zona no hi ha xarxa mòbil ni internet, si bé sí es poden trobar alguns punts amb cobertura. Ideal per un cap de setmana de desconnexió!

Col·laboració durant l'estada: Sol·licitem la seva col·laboració en el manteniment del lloc i de les activitats, apuntant-se a un equip per a les diferents tasques (el que anomenem karma-ioga).

Persones amb discapacitat física: Contacteu amb el centre.

Forma de pagament: No es pot efectuar el pagament amb targeta.