Meditar en la naturalesa de la ment

Curs teòric-pràctic
Basili Llorca
del 14 juny 2019 al 16 juny 2019

La condició natural de la ment és un estat de tranquil·litat, d'obertura i claredat. Però, atrapats de manera instintiva en els pensaments, dirigits per idees i creences i alimentats per obsessions i temors, ens apartem de la nostra naturalesa. Agreujat per les demandes de la vida actual, caiem en la hiperactivitat mental i emocional, i ens atrapem en un món mental i egocèntric, el que genera tensió i insatisfacció i ens desharmonitza.

La meditació budista presenta mètodes experimentats per alliberar-nos de l'esclavitud d'aquesta ment alterada, portar-la a un estat de calma natural i re-conèixer la seva naturalesa, despertant així les seves qualitats potencials: obertura, claredat i sensibilitat il·limitades. D'aquesta manera ens reconciliem amb la realitat i amb la nostra veritable naturalesa en harmonia i plenitud.

Aportació 
110€ Inclou curs, allotjament i menjars.

Basili Llorca. Budista des de fa quaranta anys, catorze com a monjo budista, es forma al Nepal, Índia i França amb ensenyaments i transmissions de SS el Dalai Lama, Lama Thubten Yeshe, Kyabje Zopa Rimpoché, Ken Gueshe Tekchog i Tarab Tulku, entre d'altres mestres de diferents escoles tibetanes. Ensenya el Dharma des de fa més de vint anys en centres de la FPMT i altres, amb vocació de presentar el budisme de manera assequible a la mentalitat occidental. President fundador de Dharmadhatu i de l'Associació Educació Universal, és també Màster en Mètodes per al Creixement Personal.